Galyatető futás

2011.12.28. 20:16

Megint fent töltjük a szilvesztert Galyatetőn, úgyhogy ideje volt futni megint. Ugyan köd volt, de szerencsére nem volt hó az úton, mint tavaly, és ráadásul futótársam is akadt Gábor személyében. Jót beszélgetve lefutottunk a szállodástól a Mátraszentimrei leágazáshoz, ami majdnem 3,5km 810m-en, aztán visszafordultunk. A Csillagvizsgáló megállójánál a meredekebb részen kicsit belepihentünk, én kocogtam Gábor mellett, de aztán amikor újra laposodott az út, akkor a maradék másfél kilit már megint futva tettük meg. Nagyon jól esett a futás a friss levegőn, tisztult a tüdőm ;) Felfelé azért ment a pulzus kicsit, a végét meg meghúztam a parkolóban, hogy legyen meg a 7 kilométer összesen. Ahhoz képest, hogy a novemberi félmaraton óta nem futottam egész jó volt. Biztos a 100 napos lovagló állás program is segített, mivel a combom jóval erősebb.

Este ráadásul még fociztunk egy jó másfél órát kézilabda pályán, amit szokás szerint nem bírok magas szinten űzni, ráadásul az elején kapus volt egy-pár jó védéssel, illetve pár orbitális bakival...

Max. pulzus: 177
Átlag pulzus: 157
Átlagtempó: 6:35

Összesen: 7.01k, 46:10, szint 139m 

Garmin Connect link

A bejegyzés trackback címe:

https://dmxc.blog.hu/api/trackback/id/tr963511951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása