Tegnap volt a lovaglóállás vizsga a kungfu instruktor képzésen, és ugyan meg volt a 20 perc, de 2x ki lett igazítva a hátam és csak megfeleltem. Izgalom, remegő térdek, alig bírtam. Ezután este csak meg kellett csinálni a 100 napos programból a 99. napot a maga 39 perc állásával, mert hát mégse lenne jó itt a végén elbukni a 100 napot. Éreztem a karomat is, nem csak a lábamat. 

Ez a lovagló állás egy nagy élettapasztalat, 5-10 perc környékén nem gondolná az ember, hogy bírni fogja, de 30 perc felett, már szinte mindegy. Érdemes kipróbálni, mer 3 percről kezdve, napi 20 mp-et emelve mégis leküzdhető a dolog. Megváltoztatja a lehetetlenről alkotott véleményünket. Holnap jön a 100. nap...

Szerző: DMXC

Szólj hozzá!

Címkék: kungfu

A bejegyzés trackback címe:

https://dmxc.blog.hu/api/trackback/id/tr493550033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása