Hát éppen megakartam nézni, hogy lehet-e már nevezni a Normafa félmaratonra, mikor meglepődve olvastam a Futaneten, hogy elmarad a gazdasági világválság okán visszalépő sponzorok miatt.

Helyette egy héttel hamarabb, a Vivicittan lehet lefutni a három távot, ami beszámít az Arany Félmaraton Mánia fokozatba.

Ez több sebből vérzik: Egyrészt nem lesz értékelhető időm fémaratonon, pedig arra kezdtem el az edzőprogramot. Másrészt egy héttel hamarabb van, nem ér véget az edzésprogram. Meg most akkor mire is edzek? A következő félmaraton június 4-én lesz. Ahhoz kell majd átszabnom az edzésprogramot a Vivicitta után.

A jó hír, hogy emiatt viszont a Kung fu edzőtábor utána héten zavartalan lesz. Mármint nem kell utolsó nap eljönni, hogy lefussam a félmaratont és azok a kétségek is eloszlottak, hogy a 3 nap edzőtábor veszélyeztetné a jó időt a félmaratonon. Kipihenem a 3 részletű futást a táborban ;-)

Na mindegy, ez nem tántorít el attól, hogy mindjárt elinduljak a mai 16k-s gyors adagra, megyek öltözni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dmxc.blog.hu/api/trackback/id/tr71002972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása